mun. Chișinău, bul. Ştefan cel Mare 64
Lu-Vi: 09:30 - 18:00
Toate categoriile
Toate categoriile

Metodele De Plată

  1. Plata în numerar. Chiar n-ai nevoie de instrucțiuni :)
  2. Plata cu card bancar. Fiecare magazin GIPFEL acceptă carduri VISA / VISA Electron și MasterCard / Cirrus Maestro. Cumpărăturile în magazinul-online pot fi achitate prin terminal mobil la momentul livrării.
  3. Plata cu card bancar online.  Cumpărăturile în magazinul-online poate fi plătite direct pe site.  Vei fi direcționat automat pe pagina securizată paynet.md , unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății.  Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD.  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți.  Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL).  GIPFEL nu păstrează nici un fel de detalii cu privire la card.
  4. Plata prin transfer bancar. În caz cînd procurați pentru o unitate juridică, puteți să solicitați un cont de plată la care veți avea 3 zile lucrătoare ca să faceți transfer.
  5. Plata online prin sistemele PayNet. Poți procura produsele de pe website-ul nostru oriunde ai fi, din orice țară a lumii. Un cont bănesc personal  este oferit de paynet.md. Pentru reîncarcarea contului introdu banii la cel mai apropiat terminal . Acceptăm plăți cu PayNet, Webmoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелёк, precum și BitCoin
  6. Plata cu LIBER CARD.  Achiți cumpărăturile cu LIBER CARD in trei rate cu 0% dobindă.