mun. Chișinău, bul. Ştefan cel Mare 64
Lu-Vi: 09:30 - 18:00
Toate categoriile
Toate categoriile

Despre Noi

Compania Gipfel – unul dintre cei mai mari producători mondiali de vase și accesorii de bucătărie de înaltă calitate. În prezent, suntem lideri pe piaţa magazinelor de vase din oțel inoxidabil 18/10.

Din anul 1997, compania Gipfel dezvoltă și confecționează produse comode și practice în utilizare. Pe parcursul secolelor, tradiţiile calităţii şi stilului german au fost încorporate în vesela Gipfel. Stilul corporativ strict, existent de la lansarea în producere a primului set de veselă pînă la producerea celei mai moderne colecţii de vase, a fost proiectat de către designerii germani. Cea mai importantă direcţie de care ne conducem – este nu numai o calitate perfectă a produsului, dar, de asemenea şi politica principială medie de stabilire a prețurilor.

Gama diversă de veselă şi accesorii conţine peste 4.000 de articole. Studioul de design Gipfel din Germania în mod continuu este în proces de dezvoltare a noilor colecții.

Principalele direcții strategice ale activităţii noastre sunt:

 • Reacţie rapidă şi flexibilă la schimbarea necesităţilor clienților;
 • Oferirea serviciilor de înaltă calitate în procesul de deservire a clienţilor;
 • Optimizarea gamei de produse care se lansează în producere;
 • Creşterea competitivităţii datorită raportului optim al costurilor și diferențierea generală a produselor;
 • Extinderea direcţiilor de vânzări:
 • Extinderea reţelelor de magazine a companiei Gipfel;
 • Extinderea comercializării produselor în rețelele de magazine;
 • Optimizarea vînzărilor online;

Gipfel – este vesela produsă pentru Dvs. Comoditatea din casă începe de la bucătărie. Comfortul la bucătărie – cu ajutorul veselei Gipfel. Noi schimbăm conceptul de preparare a hranei, punînd accent prioritar pe sănătatea clienților noștri.

Cu ajutorul veselei Gipfel, Dvs veți putea prepara rapid și comod bucate sănătoase și gustoase. Prin procesul de producere a veselei de înaltă calitate, stilată și tehnologică, noi ne perfecționăm și ne dezvoltăm pentru Dvs.

Gipfel – este garanția calității, testată în timp. Scopul nostru – este satisfacția maximă a necesităților clienților noștri.

De aceea sarcinile principale pe care le trasăm în activitatea noastră sunt următoarele:

 • Orientarea spre client și stabilirea relațiilor de încredere și de durată cu acesta;
 • Garantarea calității producției și îmbunătățirea metodelor de producere a veselei (controlul de fabrică a calității și testarea ulterioară a veselei în Germania);
 • Oferirea serviciilor profesionale clienților la alegerea veselei;
 • Preocuparea de sănătatea clienților noștri. Confecționarea produselor din materiale ecologice, care permit pregătirea sănătoasă, rapidă și comodă a bucatelor.

Pe piața din Moldova, Compania Gipfel activează din anul 2007, propunînd o gamă largă de veselă pentru prepararea gustoasă și sănătoasă a bucatelor și pentru o aranjare unică a mesei, creând o stare de spirit festiv în casa Dvs, chiar și în zilele obişnuite. Aceasta are în producere seturi de veselă, tacâmuri și seturi pentru aranjarea mesei, unelte și vase de bucătărie, tigăi, inventar pentru bar într-o gamă largă, de diferite categorii de prețuri și stiluri, care pot satisface gusturile oricărui consumator.

Asortimentul companiei este în permanentă actualizare cu noi produse interesante și nu se limitează doar la veselă pentru bucătărie. Aici veți putea găsi tehnică pentru bucătărie, branduri de top, produse pentru casă și îngrijire personală – cuptoare, blendere, mixere, aparate de măcinat cafea, ibricuri, uscătoare de păr, aparate de styling, fiere de călcat, și multe altele.

Datorită livrărilor directe de la producător, compania Gipfel vă garantează calitate înaltă a produselor la prețuri mici. În mod regulat la sărbători, organizăm promoţii şi lichidări de stoc pentru clienţii noi şi permanenţi.

Dacă nu sunteţi siguri ce cadouri să oferiţi apropiaţilor şi prietenilor Dvs la sărbători, compania Gipfel vă oferă varianta optimală – certificat cadou, deținătorul căruia singur va putea să-şi aleagă produsul necesar, care îi va fi util în gospodărie.

Cumpărătorii care au ales compania Gipfel, au ales nu pur şi simplu veselă pentru bucătărie, dar un mod de viaţă sănătos şi comfortabil, creînd astfel un stilul unic şi modern în casa lor.

Vă aşteptăm cu drag în rîndul clienţilor noştri – Bine aţi venit în magazinele GIPFEL!