mun. Chișinău, bul. Ştefan cel Mare 64
Lu-Vi: 09:30 - 18:00
Toate categoriile
Toate categoriile

GIPFEL: FRUMUSEȚEA ESTE NEPREȚUITĂ ÎN NOILE COLECȚII WILMAX!

GIPFEL: FRUMUSEȚEA ESTE NEPREȚUITĂ ÎN NOILE COLECȚII WILMAX!

        Compania britanică WILMAX, cel mai mare producător de produse din porțelan, nu încetează să uimească cu varietatea sortimentului său. Noutatea principala a acestui an este colectia trend de porțelan colorat. Gama de produse noi este foarte extinsă. Veți vedea o varietate de farfurii, inclusiv  pentru paste și salate, boluri de diferite dimensiuni, căni de cafea și ceai, boluri pentru bullion, oale pentru copt.

        În exclusivitate, numai în magazinele GIPFEL puteți procura veselă de porțelan color WILMAX:

        Colecția SPLASH - veselă cu relief texturat la suprafață, sub formă de „stropi” arbitrare. Porțelanul alb tradițional se combină cu nuanțe  roșie, galbene, verzi, albastre și lavandă. Varietatea culorilor dă o furtună de emoții. Puteți alege culoarea potrivită pentru interiorul casei, restaurantului sau biroului. Vesela aceasta este potrivită pentru utilizare regulată. Chiar și în condiții de utilizare intensă constantă, își păstrează designul elegant și caracteristicile practice excelente, poate fi spălată în mașinile de spălat vase și poate fi utilizată la cuptorul cu microunde.

        Colecția SlateStone WILMAX veselă de culoare neagră cu o textură extraordinară,care imită piatra naturală ardezia -  este cel mai bun mod de a combina mâncarea și împrejurimile naturale la masa DVS. Toate produsele din colecția SlateStone sunt realizate din porțelan acoperit cu un strat de glazură neagră mată. Acoperirea cu glazură se efectuează manual, datorită căruia  fiecare produs din colecția SlateStone este unic și irepetabil. Vesela din colecția aceasta este în sine semnificativ mai grea decât omologii obișnuiți din porțelan. Glazura de piatră adaugă rezistență  vaselor, nu se zgârie, culoarea nu se estompează cu timpul. Vesela din colecția SlateStone poate fi spălată în mașini de spălat vase, poate fi utilizată în microundă și cuptor.

Porțelanul colorat Wilmax este o combinație de estetică, practicitate, igienă și rezistență la uzură.

Vă așteptăm în magazinele Gipfel situate pentru confortul dumneavoastră în toate sectoarele Chișinăului, precum și în orașele Bălți, Cahul și la vama Sculeni.

Alegerea ta perfectă!

Gipfel - veselă pentru bucătăria ta!

www.gipfel.md

www.facebook.com/gipfel.md

www.gipfel.md/kontakty/