mun. Chișinău, bul. Ştefan cel Mare 64
Lu-Vi: 09:30 - 18:00
Toate categoriile
Toate categoriile

GIPFEL: Anul Nou se apropie!

GIPFEL: Anul Nou se apropie!

 Anul Nou este întotdeauna ceva deosebit, este timpul bucuriei, planurilor optimiste, speranței și puțină magie pe care o creăm pentru noi și pentru cei dragi, ca sărbătoarea să devină strălucitoare și memorabilă!  GIPFEL vă ajuta în asta!

Începând cu 04.12.2020 începem promoția de Anul Nou și vă invităm să profitați de oferta noastră, la noi veți găsi o mulțime de lucruri utile  pentru casa Dumneavoastră și ca cadou pentru familia și cei apropiați! Evitați  agitația Anului Nou, profitați astăzi de oportunitatea de a cumpăra în mod profitabil produse de înaltă calitate de la producători cunoscuți: GIPFEL, WILMAX, OXFORD, NEVA, NAVA, VITEK etc.  Reducerile la mărfuri ajung la 70%!

Dacă vă este dificil să alegeți un cadou și nu vreți să fie donat, avem o soluție pentru Dumneavoastră  - certificate  cadou cu o valoare nominală de la 50 până la 1000 de lei.              Cu ei veți atinge ținta exact.

Vă dorim tuturor sănătate, bunăstare, confort în casă și armonie.

Vă așteptăm în magazinele Gipfel situate pentru confortul dumneavoastră în toate sectoarele Chișinăului, precum și în orașele Bălți, Cahul și la vama Sculeni.

Alegerea ta perfectă!

Gipfel – veselă  pentru bucătăria ta!


www.gipfel.md

www.facebook.com/gipfel.md

www.gipfel.md/kontakty/